Τοπικά

Σήμερα η εκδήλωση του ΚΚΕ για το περιβάλλον στην παραλία του Βόλου

Εκδήλωση στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος στον αντίποδα της Πράσινης Καπιταλιστικής Ανάπτυξης», διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κ.Ε. και μέλος της Κ.Ε.Ο.Ε. του ΚΚΕ.
Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται ότι «οι πρόσφατες πυρκαγιές, παρά τις μεγαλοστομίες των κομμάτων που στηρίζουν την Πράσινη Καπιταλιστική Ανάπτυξη, αποκάλυψαν τις καταστροφικές συνέπειες της στρατηγικής της Ε.Ε. για το περιβάλλον καθώς και τις εγκληματικές ευθύνες όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που νομοθέτησαν και εφάρμοσαν τις περιβαλλοντοκτόνες κατευθύνσεις για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.
Το ΚΚΕ, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές για το περιβάλλον, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα των μέτρων όλων των κυβερνήσεων και οργανώνοντας την εργατική και λαϊκή αντεπίθεση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το