Πολιτισμός

Σήμερα αρχίζει το φετινό ταξίδι για τη θεότρελη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου»

Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου, στη Δράκεια, στις 9.30 το βράδυ, για τη θεότρελη κωμωδία Πασταφλώρα αγάπη μου που παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου. Πρόκειται για τη γνωστή αγαπημένη κινηματογραφική επιτυχία Μια τρελλή τρελλή οικογένεια των Τσιφόρου-Βασιλειάδη, που λάτρεψαν όλοι στον κινηματογράφο με τη Μαίρη Αρώνη, την Τζένη Καρέζη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Σταμάτης Παγασαίος, με απόλυτο σεβασμό στο κλασικό και αξεπέραστο κείμενο των συγγραφέων που βλέπει και ξαναβλέπει ο κόσμος και γελάει με την ψυχή του. Το σκηνικό είναι του Μιχάλη Φυγετάκη και ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές του Μίμη Πλέσσα. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Βρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιαμή, Μιχάλης Φυγετάκης, Κατερίνα Ρεφενέ, Στήβη Παγωνάρη, Μελίνα Ζάχου, Σπύρος Λαζάρου. Στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος. Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Ραΐδης. Η παράσταση πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη του Πορφυρογένειου Ιδρύματος και του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί στις 31 Ιουλίου στο Κεραμίδι, στη Μακρυράχη στις 7 Αυγούστου σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και κορωνοϊού επιτρέποντος βεβαίως.
«Φορέστε τη μάσκα σας και το αντισηπτικό σας και ελάτε να απολαύσετε δύο ώρες γέλιου. Πασταφλώρα αγάπη μου λοιπόν αυτό το καλοκαίρι για δροσερές και ξεκαρδιστικές νύχτες με τη σφραγίδα ποιότητας του ΠΑΓΑΣκήνιου» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6932154070, 6934838636 και στο [email protected]/.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το