Αθλητισμός

Σημαντικές διακρίσεις του Α.Ο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν.Ιωνίας στο πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στην Θεσ/νικη διεξήχθη το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στις 11-12 Φεβρουάριου το οποίο σκοπό έχει την συγκρότηση των κλιμακίων για το έτος 2018.Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1243 αθλητές από 102 συλλόγους.
Ο Σύλλογος Α.Ο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν.Ιωνίας με προπονητή τον κ.Ιωάννη Σταματίου συμμετείχε με 10 αθλητές και κατέκτησε 8 μετάλλια.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Ζαχαράκη Μαρία Χριστίνα στην κατηγορία – 68 κιλών στις νεανίδες.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Ευσταθίου Ελένη στην κατηγορία – 44 νεανίδων, Φραδέλος Χρήστος στην κατηγορία – 49 παίδων και Τεμπέλη Μαρία στην κατηγορία -59 κιλά στις νεάνιδες και χάλκινο μετάλλιο Γκάγκας Απόστολος στην κατηγορία- 48 εφήβων . Την δεύτερη ημέρα αγωνίστηκαν οι κάτωθι αθλητές και απέσπασαν τις εξής διακρίσεις, χάλκινο μετάλλιο Τσάπουρνας Ιωάννης στην κατηγορία – 63κιλών ανδρών και Τεμπέλη Μαρία η οποία αγωνίστηκε επίσημα για πρώτη φορά στην κατηγορία- 57 κιλών στις γυναίκες. Επίσης εκπληκτική ήταν η εμφάνιση από τους αθλητές Πασιούδη Θεόδωρο ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -63 κιλών στους άνδρες όπως και των αθλητών Ράπτη Δημοσθένη και Σερινϋι Άγγελο οι οποίοι έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές Τεμπέλη Μαρία και Ζαχαράκη Μαρία Χριστίνα είναι στα κλιμάκιατης ΕΤΑΒΕ για 3 συνεχόμενες χρονιές ενώ για πρώτη φορά εντάχθηκε ο αθλητής Φραδέλος Χρήστος για το έτος 2017. Το ΔΣ του Συλλόγου και ο προπονητής συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το