Αθλητισμός

Σεμινάριο Kyokushin καράτε στον Βόλο

Στο πλαίσιο της διάδοσης και ανάπτυξης του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin karate, ο εκπρόσωπος της Μητρικής Παγκόσμιας Οργάνωσης Ι.Κ.Ο (International Kyokushinkai Karate) στη χώρα μας Ιωάννης Στεφάνου φέρνει στην Ελλάδα και στον Βόλο για πρώτη φορά μια από τις μεγάλες μορφές του Παγκόσμιου χώρου του Kyokushinkai. Πρόκειται για τον Ισπανό Αλεχάνδρο Ναβάρο που θα διδάξει στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου.
Ο σύλλογος και οι διοργανωτές Ιωάννης Στεφάνου και Μάριος Στεφάνου, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους αθλητές του Kyokushin και Νοκ-Ντάουν καράτε να μην χάσουν αυτή την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να προπονηθούν μαζί με τον Ισπανό υπεραθλητή.
Το πρόγραμμα του αγωνιστικού σεμιναρίου είναι το εξής: Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 9-11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Βόλου, το απόγευμα στο νέο Κλειστό της Αγριάς από 18.30-20.30 και την Κυριακή 25/11, τις ώρες 10.00-12.00 πάλι στο Κλειστό της Αγριάς. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του σεμιναρίου θα διεξαχθούν τεστ πρόκρισης των αθλητών/τριών όλων των ηλικιών και κατηγοριών τόσο στο Κούμιτε, όσο και στα Κάτα, ώστε να συγκροτηθεί η ελληνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 7ο Βαλκανικό πρωτάθλημα του Kyokushinkai karate το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο στις 23-24 Μαρτίου 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μετάλλιο και δίπλωμα υπογεγραμμένο από τον Sensei Αλεχάνδρο Ναβάρο και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του. Πληροφορίες καθημερινά στα τηλ.: 6937956619 και 6972988072 και στα γραφεία του συλλόγου μας (Παγασών 119-Μαγνήτων).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το