Τοπικά

Σεμινάρια του ΚΕΘΙ για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική

thumb_640

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 (Α΄ Κύκλος), καθώς και την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 (Β΄ Κύκλος) στο Βόλο, το 12o Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το 13o Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια και απευθύνονται σε γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εμψύχωση, η δικτύωση και η ενίσχυση των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.

Καλούνται  όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr (και ειδικότερα εδώ: http://goo.gl/QDIcvN).

Για όσες διαμένουν εκτός της πόλης του Βόλου, σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης εξόδων μετακίνησης και διανυκτέρευσης.

Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κατσαργύρη στο 210 3898009 (11.00 π.μ – 14.00 μ.μ.).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το