Αθλητισμός

Σεισμός: Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εκείνη την ώρα στο χειρουργείο

Σε μια άβολη και… επικίνδυνη θέση βρήκε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ της Παρασκευής, τη γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Πολύζου, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι βρισκόταν ξαπλωμένη στο χειρουργείο. Η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, η οποία κατέχει σημαντικούς τίτλους και ρεκόρ στον ελληνικό αθλητισμό, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και την ώρα του μεγάλου σεισμού, βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο.
Λίγες ώρες αργότερα και αφότου είχε συνέλθει από τη νάρκωση, πόζαρε στον φακό και έστειλε μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, ευχαριστώντας τον γιατρό της και την ομάδα του που έφερε εις πέρας την εγχείριση με επιτυχία. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Η Μαρία Πολύζου είναι πρώην αθλήτρια δρόμων αντοχής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, σήμερα διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου και πρέσβειρα του Ελληνικού αθλητισμού. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ κι ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από το γυμνάσιο μετά από παρότρυνση του γυμναστή του σχολείου. Είναι προπονήτρια Δρόμων Αντοχής και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου και Αυθεντικής Διαδρομής. Επίσης, είναι η πρώτη Ελληνίδα που αναβίωσε τον Φειδιππείδιο Άθλο (Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα-Τύμβος Μαραθώνα 524 χλμ) το 2010 στην επέτειο των 2500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το