Αθλητισμός

Σε virtual αγώνες μετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος»

Δεκάδες μέλη του Συλλόγων Δρομέων Υγείας Βόλου με την επωνυμία «Κένταυρος» έλαβαν μέρος στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας. Επίσης ο βολιώτικος σύλλογος στηρίζει τον Virtual αγώνα που διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών-Μεταμοσχευμένων.
Μετά τη ματαίωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, ο αγώνας διοργανώθηκε σε virtual (εικονική ) μορφή, ώστε ο καθένας να μπορεί να τρέξει με ασφάλεια στον τόπο του.
Έτσι το διάστημα από 8 έως 30 Νοεμβρίου χιλιάδες δρομείς σε Ελλάδα και εξωτερικό έτρεξαν και έζησαν για άλλη μια φορά τη χαρά του τερματισμού, έστω και εικονικά, στον ιστορικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Φράγκος

Για τον Κένταυρο έλαβαν μέρος δεκάδες δρομείς με τον Δημήτρη Φράγκο να παίρνει μέρος στα 5χλμ. και με χρόνο 17:16 να κατατάσσεται στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές.
Μαραθώνιο έτρεξαν, επίσης, ο Δημήτρης Γάκης σε 3:45 και η Νίκη Μουλά σε 4:03 και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επίπονη προσπάθειά τους.
Στα 10 χλμ. έτρεξαν οι: Δημήτρης Ζέρβας, Ηλίας Οικονόμου, Στέργιος Χύτας, Γιώργος Τσίρος, Ανθή Μπαρμπουνάκη, Μαρία Δημουλά.
Στα 5 χλμ. αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Φράγκος, Άγγελος Ιατρού, Παναγιώτης Ιατρού, Νίκος Ιατρού, Γιώργος Κώστας, Κώστας Κυριαζής , Θωμάς Κολτσαράς, Μαρία Στέκα, Έφη Καραβασάνη.

Ο Ηλίας Οικονόμου

Ο ΣΔΥΒ Κένταυρος και στον αγώνα της ΑΟΝΜ
Παράλληλα η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών-Μεταμοσχευμένων διοργανώνει από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου τον πρώτο δωρεάν Virtual Αγώνα με αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων.
Ο Κένταυρος στηρίζει την σημαντική αυτή προσπάθεια και με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε όλοι για να διαδώσουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων» συμμετείχε στον αγώνα με τους εξής δρομείς που έτρεξαν:
Ημιμαραθώνιος: Χρήστος Γιάννης
10 χλμ.: Νίκη Μουλά, Στέργιος Χύτας
5 χλμ.: Δημήτρης Φράγκος, Γιώργος Κώστας, Απόστολος Φωτόπουλος, Εύη Μοσχονησιώτη, Γιώργος Καψάλας, Κώστας Αγγελόπουλος, Τάσος Κούφιος, Κώστας Κυριαζής.
Κλείνοντας τα μέλη του ΣΔΥΒ-Κένταυρος επισημαίνουν: «Συγχαρητήρια σε όλους για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και δεν ξεχνάμε: Τρέχουμε, προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς…».

Ο Δημήτρης Γάκης
Share

Πρόσφατα άρθρα

Αν αγνοία

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της να μην συμμετέχει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις προσεχείς Ευρωεκλογές…

16 Μαρτίου 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Το μήνυμα για την Kαθαρά Δευτέρα με άρωμα Scorpios Music Bar – «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό;»

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!». Αυτές οι…

16 Μαρτίου 2024

Εγκαινιάστηκε ο Ναός της Αγίας Παρασκευής στην Δράκεια

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν, σήμερα, τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δράκειας, από τον…

16 Μαρτίου 2024

Ομιλία του Μητροπολίτου Ναυπάκτου στον Βόλο για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης

Ο νεοφανής Άγιος Καλλίνικος, Μητροπολίτης Εδέσσης, ήταν στο επίκεντρο της 6ης Αγιολογικής Συνάξεως, που πραγματοποιήθηκε…

16 Μαρτίου 2024

Υποδειγματική – Κατηχητική Θεία Λειτουργία – Μνημόνιο συνεργασίας με το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Βόλου λειτούργησε ο Σεβ.…

16 Μαρτίου 2024

Πίστωση

Συνολικό ποσό 5.000 ευρώ για την ενημέρωση του κοινού για οφειλές, θα δαπανήσει η ΔΕΥΑ…

16 Μαρτίου 2024