Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Το μήνυμα για την Kαθαρά Δευτέρα με άρωμα Scorpios Music Bar – «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό;»

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!». Αυτές οι ατάκες έχουν βρεθεί την τελευταία εβδομάδα μπροστά σε όλους όσοι έχουν… TikTok στην Ελλάδα. Ένα μικρό μπαράκι στην Καλλιθέα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την πλατφόρμα για να διαφημιστεί και όπως φαίνεται πέτυχε διάνα, καθώς κατάφερε να μαζέψει πάνω 10 εκατομμύρια προβολές.

Η Ελληνικη Αστυνομία στον λογαριασμό της στο twitter θέλησε να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας και έπελεξε ατάξα από τον Scorpio. «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», έγραψαν

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

 

.

Πηγή:protothema

Share
Ετικέτες: Scorpios Music Bar

Πρόσφατα άρθρα

Εγκαινιάστηκε ο Ναός της Αγίας Παρασκευής στην Δράκεια

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν, σήμερα, τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δράκειας, από τον…

16 Μαρτίου 2024

Ομιλία του Μητροπολίτου Ναυπάκτου στον Βόλο για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης

Ο νεοφανής Άγιος Καλλίνικος, Μητροπολίτης Εδέσσης, ήταν στο επίκεντρο της 6ης Αγιολογικής Συνάξεως, που πραγματοποιήθηκε…

16 Μαρτίου 2024

Υποδειγματική – Κατηχητική Θεία Λειτουργία – Μνημόνιο συνεργασίας με το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Βόλου λειτούργησε ο Σεβ.…

16 Μαρτίου 2024

Πίστωση

Συνολικό ποσό 5.000 ευρώ για την ενημέρωση του κοινού για οφειλές, θα δαπανήσει η ΔΕΥΑ…

16 Μαρτίου 2024

Νομική

Ως ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος την πρόταση για…

16 Μαρτίου 2024

Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί (Σάββατο 16.3.2024), οπότε και σκοτώθηκε ένας 15χρονος που…

16 Μαρτίου 2024