Τοπικά

Σε συνεργασία με την Π.Ε. Μαγνησίας οι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος»

Με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Κολύμβησης «Υδάτινος Κόσμος» και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, στο Βόλο, αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».
H Α΄ αγωνιστική ενότητα θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10 το πρωί, η Β΄ αγωνιστική όπως και η τελετή έναρξης θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και η Γ΄ αγωνιστική ενότητα την Κυριακή στις 10 το πρωί. Κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητώντριων σε κάθε αγώνισμα και για κάθε ηλικία 9-10-11-12 ετών. Οι κολυμβητές-τριες 9 ετών μπορούν να συμμετέχουν σε έως δύο (2) ατομικά αγωνίσματα. Οι κολυμβητές-τριες 10-11-12 ετών συμμετέχουν σε τρία (3) ατομικά Αγωνίσματα. Οι κολυμβητές-τριες 11 ετών, από τα 3 ατομικά αγωνίσματα που μπορούν να συμμετέχουν, τουλάχιστον το ένα (1) δεν θα είναι αγώνισμα του ελευθέρου Στυλ. Οι κολυμβητές-τριες 12 ετών, από τα 3 ατομικά αγωνίσματα που μπορούν να συμμετέχουν, μόνο το ένα (1) θα μπορεί να είναι αγώνισμα αποστάσεως 50μ. Όλοι οι κολυμβητές-τριες μπορούν να συμμετέχουν σε έως δύο (2) αγωνίσματα ανά αγωνιστική ενότητα.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στηρίζει και ενισχύει τη δράση τοπικών φορέων και συλλόγων, είτε αφορά σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, είτε αφορά σε συνέδρια και ημερίδες. Σε αγαστή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις που αποσκοπούν είτε στη ψυχαγωγία, είτε στην ενημέρωση του κοινού και που μπορούν με ελεύθερη είσοδο να τις παρακολουθήσουν όλοι οι συμπολίτες μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το