Παραπολιτικά

Σε παράλληλο σύμπαν

Γενικώς οι κουμανταδόροι στον Δήμο έχουν προβλήματα σοβαρά. Η ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι η μόνη Επιχείρηση που όλοι οι δείκτες της κινούνται σε θερμοκρασίες πολικού ψύχους.

Τα νέα δεν είναι καλά και για τον τουρισμό. Το Τμήμα Τουρισμού που δημιουργήθηκε επί Κ. Μήτρου στον Δήμο, με την εμπειρία που διαθέτει παρουσίασε τα αποτελέσματα του τελευταίου χρόνου, τα οποία απέδειξαν πως βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και πως οι μόνες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε σαν πόλη για να προσελκύουμε επισκέπτες είναι η συμμετοχή μας σε εκθέσεις και οι γραφικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια των περιπτέρων.
Όπως καταγράφεται στα στοιχεία, τα τελευταία 15 χρόνια, οι Έλληνες γεμίζουν και μάλιστα ασφυκτικά γιορτές και τριήμερα τα ξενοδοχεία στον Βόλο και τίποτα δεν έχει αλλάξει παρ’ εκτός από το φιάσκο με το αεροδρόμιο. Για την προσέλκυση της κρουαζιέρας δεν το συζητάμε… Δεν ασχολούνται, μάλλον γιατί έχουν θέμα με τα μποφόρ και τη θάλασσα τη λεβεντοπνίχτρα… Όσο να πεις, προκαλεί ένα δέος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ζαφείρης πάντως είναι ευχαριστημένος. Τον ακούσαμε χθες με προσοχή και κάναμε τον σταυρό μας… Πόσο χαμηλά έχει τον πήχη, δε γνωρίζουμε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το