Τοπικά

Σε κάθε γωνιά της χώρας το ΕΒΟΛ – Οι στόχοι της εταιρείας για το 2017

Στόχοι του 2017 είναι η επέκταση του δικτύου διανομής των γαλακτοκομικών προϊόντων του ΕΒΟΛ να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Εντός του 2016 επιτεύχθηκε τα προϊόντα του ΕΒΟΛ να βρίσκονται στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην Δυτική Μακεδονία. Αυτό έγινε μεταξύ άλλων γνωστό στη σημερινή επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Βόλου, η οποία διεξήχθη σε κλίμα ενότητας παρουσία 112 μελών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικήτας Πρίντζος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου αποτελεί έναν από τους λίγους Α.Σ. της χώρας, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, καταφέρνει και είναι μια υγιής οικονομική μονάδα με θετικά αποτελέσματα, χωρίς δανεισμό και χωρίς οφειλές.

Καταφέρνει επίσης και πραγματοποιεί επενδύσεις εξ’ιδίων κεφαλαίων και έχει ολοκληρώσει την νέα μονάδα του εργοστασίου γάλακτος, πρότυπο γαλακτοβιομηχανίας, ύψους 6,5 εκ ευρώ.
Παρεμβαίνει στην αγορά προσφέροντας ικανοποιητικές τιμές τόσο στους αγρότες όσο και στους κτηνοτρόφους. Επίσης προσφέρει στο μέτρο του δυνατού στο κοινωνικό σύνολο και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα του ΕΒΟΛ.
Παρόλο τις παροχές που δόθηκαν τόσο στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους όσο και στο κοινωνικό σύνολο οι οποίες υπερέβησαν τις 700.000 ευρώ, τα κέρδη του ΑΣ Βόλου για την χρήση του 2016, ανήλθαν στο ποσό των 1.250.000 €.
Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. για την πολύ καλή οικονομική διαχείριση του Συνεταιρισμού έδωσε και ο ορκωτός λογιστής που επιβεβαίωσε την η εξαιρετική θετική πορεία της Οργάνωσης, γεγονός που αποδεικνύεται , χωρίς καμία αμφισβήτηση, όπως ανέφερε, και από τις οικονομικές καταστάσεις του συνεταιρισμού.

Επίσης τονίστηκε ότι το Δ.Σ. αναλαμβάνει περαιτέρω πρωτοβουλίες ανάπτυξης που θα δώσουν τη δυνατότητα αξιοποίησης ευκαιριών στον αγροτικό κόσμο της περιοχής .
Σημειώνεται ότι στη σημερινή Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς κα οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις του έτους 2016, με συντριπτική πλειοψηφία και ειδικότερα με 111 θετικές ψήφους και μία άκυρη.
Στόχοι του 2017 είναι η επέκταση του δικτύου διανομής των γαλακτοκομικών προϊόντων του ΕΒΟΛ να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Εντός του 2016 έχει επιτευχθεί τα προϊόντα του ΕΒΟΛ να βρίσκονται στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην Δυτική Μακεδονία.

Τα μέλη της Γ.Σ. για άλλη μια φορά αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες του Δ.Σ., των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων του ΑΣ Βόλου και εξέφρασαν τη απόλυτη στήριξη τους προς αυτούς, καθώς επίσης και επιθυμία και ευχή τους για συνέχιση της αναπτυξιακής – ανοδικής πορείας του Συνεταιρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το