Τοπικά

Σε ένα μήνα ο νέος διοικητής στο «Αχιλλοπούλειο» “Θ”

NOSOKOMEIO

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να γίνει η τοποθέτηση του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Βόλου, θέση για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον υποβάλλοντας σχετική αίτηση πάνω από δέκα άτομα, πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από περιοχές εκτός Μαγνησίας.
Η διαδικασία για την τοποθέτηση των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα Νοσοκομεία φαίνεται πως καθυστερεί με την κυβέρνηση να μην δείχνει ότι βιάζεται, προφανώς λόγω και των άλλων μετώπων, όπως αγροτικό, ασφαλιστικό που έχει να αντιμετωπίσει.
Στο Νοσοκομείο Βόλου θα παραμείνει στη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή ο κ. Χαράλαμπος Μπαλής ο οποίος αυτή τη στιγμή εκτελεί χρέη διοικητή.
Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει από τον περασμένο Μάιο, περίοδος κατά την οποία ο τότε διοικητής κ. Κώστας Καραμπάτσας μετακινήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας που ήταν χωρίς διοίκηση.
Οι αιτήσεις για τους νέους διοικητές έγιναν και για το Νοσοκομείο Βόλου οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους δέκα.
Ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νέστορας Αντωνίου σημείωσε: «Στο υπουργείο Υγείας έχει δημιουργηθεί η τριμελής επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τους φακέλους. Πάντως πρώτα θα γίνει η τοποθέτηση των διοικητών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, όπως της Λάρισας. Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί σε περίπου 15-20 ημέρες. Όσον αφορά τους διοικητές στα Νοσοκομεία η τοποθέτησή τους αναμένεται για τα τέλη Μαρτίου. Τουλάχιστον αυτές είναι οι τελευταίες ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο συνάντησης που είχαμε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το