Αθλητισμός

Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Την Κυριακή 14 Απριλίου διεξήχθη στα Κανάλια το τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης για ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα χρονόμετρου δρόμου.
Ο αθλητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Καραμέτος στην κατηγορία των ανδρών, τερμάτισε 7ος στην μέση της κατάταξης, γεγονός που αποδεικνύει ότι, ξεκινάει πολύ καλά τη χρονιά. Να σημειωθεί ότι, ο αθλητής, θα λάβει μέρος στον πολύ γνωστό αγώνα OPEN BIKE ODYSSEY τον Ιούνιο. Ο αγώνας αυτός διαρκεί πέντε ημέρες και κάθε μέρα οι αθλητές καλύπτουν υπεραποστάσεις από 50 ως 100 χλμ. Οι συμμετοχές είναι παγκοσμίου επιπέδου.

Επίσης, την Κυριακή 21 Απριλίου, ο μικρότερος αθλητής  της Νίκης Δημήτρης Αδαλόγλου θα αγωνισθεί στον διασυλλογικό αγώνα «6ος ΓΥΡΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Ιωσήφ Μακαρώνας» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Παράδεισος Αμαρουσίου και είναι της μορφής Ολυμπιακού Cross Country. Ο Δημήτρης είναι 8 ετών και είναι ο δεύτερος αγώνας που συμμετέχει, μετά το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα.
Τη Μ.Δευτέρα οι αθλητές που αγωνίζονται στο Mountain Bike, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην πολύ απαιτητική διαδρομή XCO στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής συνοδευόμενοι από ποδηλάτη, ο οποίος κατατάσσεται στην ελίτ της ποδηλασίας στη χώρα μας και του χρόνου θα ανήκει στην ομάδα της Νίκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το