ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Βρέθηκε νεκρός 52χρονος στα Τρίκαλα

Τοπικά

Για μια Θεσσαλία αλλιώς

Άρθρα

Αθλητισμός

Σάρωσε τα κύπελλα και τις θέσεις ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Με 4 κύπελλα, 10 μετάλλια και πολλές ροζέτες επέστρεψαν οι αθλητές και τα άλογα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. μετά τον 2ο διασυλλογικό αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15/4.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο, στην αθλητική ομάδα του ομίλου προστέθηκαν 3 νέοι αθλητές έχοντας περάσει με επιτυχία την Άδεια Ικανότητας Αθλητού (ΑΙΑ). Συγκεκριμένα την ΑΙΑ της Ιππικής δεξιοτεχνίας πέρασαν οι Χρύσα Χρυσικού και Κάλλη Περάκη, ενώ ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Δημήτρης Παΐλας δοκιμάστηκε και στα εμπόδια όπου εκτελώντας μια υπέροχη διαδρομή πέρασε επιτυχώς την εξέταση. Την ΑΙΑ των εμποδίων πέρασαν επίσης με επιτυχία δυο αθλητές της ιππικής δεξιοτεχνίας ξεκινώντας έτσι μια νέα ενότητα στην ιππική τους σταδιοδρομία. Ο Γιάννης Ξυνός και η Αθανασία Μάτσου ετοιμάζονται πλέον για τη συμμετοχή τους και στην υπερπήδηση εμποδίων.
Την Κυριακή 15/4, στον αγώνα που διεξήχθη στον Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου, αγωνίστηκαν 9 αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ εκτελώντας συνολικά 15 διαδρομές. Η παρουσία του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ ήταν έντονη κατακτώντας πολλές θέσεις και οι κριτές επιβράβευσαν τους αθλητές του ομίλου για την εξαιρετικές παρουσίες τους.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Ε:
1η θέση – Δημήτρης Παΐλας με τον ίππο Kondor
3η θέση – Νικολία Πασχούδη με τον ίππο Darius

Στην κατηγορία Α3:
1η θέση – Νικόλ Παπαζήση με τον ίππο Maximos
2η θέση – Γιάννης Ξυνός με τον ίππο Mad Max
4η θέση – Αθανασία Μάτσου με τον ίππο Etna

Στην κατηγορία Α6:
1η θέση – Γιάννης Ξυνός με τον Mad Max
2η θέση – Έρη Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin
3η θέση – Νικόλ Παπαζήση με τον ίππο Maximos

Στην κατηγορία Α4:
1η θέση – Λήδα Κουτρομάνου με τον ίππο Tony
2η θέση – Έρη Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin

Και στην Β9 τελευταία κατηγορία της ημέρας:
1η θέση – Αμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco Van De Vossecant

Οι παρουσίες όλων των αθλητών του ομίλου ήταν εξαιρετικές.Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει το διοργανωτή όμιλο για την φιλοξενία του και να συγχαρεί τα μέλη του για τη διοργάνωση. Επίσης συγχαίρει την προπονήτρια του ομίλου, Αμίλια Ανετοπούλου, και όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες και επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το