Ελλάδα

Σαμαράς: Είμαστε σε αδιέξοδο, η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία

σαμαράς

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. “Είμασε σε αδιέξοδο, η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία , αυτή την στιγμή πρέπει να συγκρουστεί είτε με τους εταίρους είτε με τον εαυτό της” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βραδινή εκπομπή του Mega.

Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομία, το μεταναστευτικό και τα θέματα τάξης.

Αν πάμε σε σύγκρουση με τους εταίρους θα είναι καταστροφή, η Ελλάδα θα γίνει Αργεντινή δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο αυτό εκλογές ή δημοψήφισμα θα είναι σαν να ζητά η κυβέρνηση νομιμοποίηση της δραχμής.

Ο Αντώνης Σαμαράς διευκρίνισε ότι δεν ζητά εκλογές και πρόσθεσε ότι “αν η κυβέρνηση συμμορφωθεί με την πραγματικότητα τότε θα μπορεί να δώσει προοπτική στον τόπο, αντίθετα οι εκλογές δεν θα προσθέσουν τίποτε γιατί δεν θα αλλάξει η αντιμετώπιση των εταίρων”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι πριν τον Σταύρο Δήμα είχε προτείνει στον Φώτη Κουβέλη να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη αλλά αρνήθηκε.

Πηγή:enikos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το