Ελλάδα

Σαμαράς: Η συμφωνία πρέπει να κλείσει «χθες»

ΣΑΜΑΡΑΣ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, στο Μέγαρο Μουσικής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ.Σαμαράς χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχήμα ως «κυβέρνηση των μη αποφάσεων», ενώ τόνισε ότι «έχουν τάξει στους πάντες τα πάντα και τώρα λένε στους δανειστές ότι δεν μπορούν να πληρώσουν προναγγέλλοντας πιστωτικό γεγονος», υπογραμμίζοντας ότι «ακόμη λέει ψέματα στο λαό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι λέει ότι διαπραγματεύεται όμως έχει χαθεί υπερπολύτιμος χρόνος, ενώ φαίνεται ότι δεν υπήρχε σχέδιο.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς τόνισε πως απόλυτη προτεραιότητα για την χώρα αυτή τη στιγμή είναι η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι όλα τα υπόλοιπα είναι χωρίς νόημα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το θέμα της ρευστότητας ως τη μεγαλύτερη απειλή, τονίζοντας ότι οι τράπεζες αγκομαχούν και πάλι, με τη στάση πληρωμών στο εσωτερικό και με την αβεβαιότητα».

Ο κ.Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι παγιδευμένος σε ιδεοληψίες, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει άμεσα τη συμφωνία, καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

«Η συμφωνία πρέπει να κλείσει χθες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το