Τοπικά

Ροταριανός Όμιλος Βόλου: Στήριξη πρωτοβουλίας για άτομα με ειδικές ανάγκες

thumbnail_Σ14 Φ4

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου στην τελευταία εβδομαδιαία συνεστίασή του φιλοξένησε τον πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης «La Petite Cantine» Διονύση Δαλούκα. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρονται εξής: «Ο Ρ.Ο. Βόλου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο βήμα του ομίλου και στην εβδομαδιαία του συνεστίαση, τον πρόεδρο κ. Διονύσιο Δαλούκα και την αντιπρόεδρο-ψυχολόγο κ. Φαίδρα Παπαναστασίου, της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα «La Petite Cantine», φάρου ζωής και ευκαιρίας ισότιμης ένταξης ευπαθών ομάδων στον κοινωνικό, επαγγελματικό και παραγωγικό ιστό της πόλης.
Άτομο ειδικής κατηγορίας υψηλού κινδύνου λόγω προβλημάτων υγείας ο πρόεδρος – εμπνευστής και κινητήριος μοχλός της όλης προσπάθειας κ. Δαλούκας, με μεγάλο περίσσευμα θέλησης και δημιουργικής δύναμης. Ο πολυχώρος εστίασης έχει διαμορφωθεί με περισσή φροντίδα και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία, αλλά συνάμα και για όλους εμάς τους Βολιώτες. Θα αρχίσει να λειτουργεί αρχές Ιουλίου, με καφέ τα πρωινά – κοκτέιλς και φαγητό τα βραδινά με έμφαση στη μεσογειακή διατροφή. Θα φέρνει τη δημιουργική σφραγίδα ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε προσφέροντας κατά προτεραιότητα εργασία με αξιοπρεπείς απολαβές σε άτομα με αναπηρία.
Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου πλέον της αμέριστης συμπαράστασης προγραμμάτισε ήδη εκδήλωση στον πολυχώρο La Petite Cantine».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το