Ελλάδα

Ρόδος – Μητέρα 9χρονης: Ζήτησα δουλειά και όχι ελεημοσύνη – Δεν είχα να ταΐσω το παιδί μου

Για το περιστατικό της λιποθυμίας της 9χρονης κόρης της μέσα σε φούρνο στη Ρόδο, για όσα οδήγησαν σε αυτό και όσα ακολούθησαν μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» η μητέρα του παιδιού και άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, σημειώνοντας πως έλαβαν ως οικογένεια μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι δυσκολίες που βιώνουν.

«Εγώ δεν ζήτησα βέβαια ελεημοσύνη, το είπα και το ξαναείπα, ζήτησα δουλειά», τόνισε η άνεργη μητέρα, ενώ διευκρίνισε πως σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, περιμένει κάποιες απαντήσεις για εύρεση δουλειάς και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε προσωπικά και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος την πήρε τηλέφωνο και της εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη.

Παράλληλα, η μητέρα κατήγγειλε πως την πίεσαν από τηλεοπτικό σταθμό να εμφανιστεί με το πρόσωπό της, πράγμα που αρνήθηκε για να μην στοχοποιήσει το παιδί της, ενώ ανέφερε πως της συνέδεσαν και πάλι το ρεύμα που της είχαν κόψει. Τόνισε, δε, για ακόμη μία φορά, πως το παιδί της ήταν νηστικό γιατί δεν είχε να το ταΐσει.

Η άνεργη ξενοδοϋπάλληλος εξήγησε πως βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του τουρισμού, ωστόσο φέτος, λόγω της κρίσης του κορονοϊού, έγινε μία από τους περίπου 20.000 ξενοδοϋπαλλήλους του νησιού που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και περιμένουν να προσληφθούν. Τέλος, ανέφερε πως υπήρξε υπάλληλος στον δήμο του νησιού, ο οποίος την ειρωνεύτηκε όταν βρέθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το