Ελλάδα

Ροδίτισσα έκανε δώρο στην κόρη της οικόπεδο στη… Σελήνη

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νικόλ Κίντμαν,ο Τομ Κρουζ, ο Τζον Τραβόλτα, ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζίμι Κάρτερ,ο Χάρισον Φορντ και μία Ροδίτισσα;
Η απάντηση είναι… οικόπεδο στη Σελήνη.
Συγκεκριμένα, μία 39χρονη από την Ρόδο είδε το 2001 σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη.

Ροδίτισσα έδωσε 40.000 δραχμές για ένα οικόπεδο στην… Σελήνη.

Ετσι, η ίδια αμέσως τηλεφώνησε στην εκπομπή από όπου την παρέπεμψαν στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Η 39χρονη κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δραχμών για την αγορά δύο στρεμμάτων, και μάλιστα σε προνομιακή θέση, η τιμή των οποίων σήμερα έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθώς πλέον είναι δυσεύρετα.

Κι αυτό γιατί οι έρευνες στο Internet για τις τιμές των οικοπέδων στη Σελήνη δείχνουν ότι το κόστος αγοράς μερικών στρεμμάτων στην επιφάνειά της έχει σημειώσει στα τελευταία χρόνια αύξηση που ξεπερνά το 50%.

Το οικόπεδο στην Σελήνη το αγόρασε για την κόρη της που σήμερα είναι 18 χρονών.

Οσο για την απόφαση να αγοράσει ένα τέτοιο οικόπεδο, η Ροδίτισσα δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική» ότι προνομιακό οικόπεδο στη Σελήνη προορίζεται για την κόρη της, που σήμερα είναι 18χρονών.

Η 39χρονη έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και για την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου.

Η 39χρονη έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και για την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου.

Ιδού και το πιστοποιητικό.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το