Πολιτισμός

Rock συναυλία για την ενίσχυση της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Ο σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Π.Ε.Α.μ.Σ.Κ.Π)» διοργανώνει Rock συναυλία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00μμ στο κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας,  με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για να μπορεί να συνεχίζει το έργο του και να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειες που παρέχει στα μέλη.

Τη συναυλία θα την πλαισιώσει το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα «Εκείνος και Εκείνος» που σχεδόν 30 χρόνια τώρα μας συντροφεύει με τις επιτυχίες του όπου συνεχίζουν να ηχούν αναλλοίωτα στο χρόνο «Τα λόγια κομμάτια», «Είπες», «Χειμωνιάτικα μπαρ», «τα χρώματα», «Δεν θυμάσαι» καθώς και επιτυχίες από τον τελευταίο τους δίσκο. Επίσης θα συμμετέχουν και τρία συγκροτήματα της τοπικής σκηνής οι Distortion, Οι Rockώμελο και οι Εναλλάξ που μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5€ προπώληση και 7€ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας. Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Καλούνται τα μέλη, οι εθελοντές και οι φίλοι του συλλόγου να γίνουν όλοι αλυσίδα αγάπης και προσφοράς στηρίζοντας την εκδήλωση αυτή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το