Τοπικά

Ρήγας Φεραίος: Για εμπαιγμό ανέργων καταγγέλλει το δήμαρχο ο Χαρ. Πάσχος

χαρ. πάσχος

Τη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου ότι αποκρύπτει τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Πάσχος δημοσιοποιώντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έχουν καλυφθεί δέκα θέσεις στον τομέα της Καθαριότητας για τις οποίες δεν έχει λήξει ακόμη η υποβολή των δικαιολογητικών-Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014- και εκκρεμεί και η δημοσιοποίηση της προκήρυξης στον τύπο.

Ο κ. Πάσχος αναφέρει: “Για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να παίξει με τους άνεργους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, προσπαθώντας να αποκρύψει τη διαδικασία πρόσληψης 10 δίμηνων συμβάσεων στον τομέα της υπηρεσίας καθαριότητας,ενώ αυτές είχαν εγκριθεί από τις 4-12-2014 και οι λόγοι είναι προφανείς! Μετά από έντονη διαμαρτυρία μας προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αναγκάστηκαν σήμερα, να ανακοινώσουν την προκήρυξη,δίνοντας προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχής γενομένης από αύριο μέχρι την Τρίτη 16-12-2014 και ενώ μεσολαβεί Σαββατοκύριακο!!!

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε… Γι αυτό τον λόγο,πιστοί σ’αυτό που έχουμε εξαγγείλει, θα δημοσιεύουμε κάθε ανακοίνωση πρόσληψης, καθιστώντας, όσο μπορούμε και παρά τις τρικλοποδιές, πιο διαφανείς τις διαδικασίες για τους ανέργους του Δήμου.”

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα δέκα (10) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2μηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, κατά αριθμό και ειδικότητα, έχει ως εξής:

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘ. ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2(ΔΥΟ) ΜΗΝΕΣ
101 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 6 (ΕΞΙ)
102 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 2 (ΔΥΟ)
103 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2 (ΔΥΟ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Ρήγα Φεραίου Τ.Κ. 375 00 Βελεστίνο Μαγνησίας,
Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κας Τζουβαράκου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 24253-50222).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 12/12/2014 και λήγει την 16/12/2014.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 08.00 έως 14.00

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το