Τοπικά

“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή, στην 4η αιμοδοσία της αιμοδοσία και της Αλληλεγγύης”

Από το γραφείο της Ζέτας Μακρή εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: “Άξια θαυμασμού και επαίνου ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των Βολιωτών, στην 4η κατά σειρά αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ζέττα Μακρή την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου κάτω από το πολιτικό της γραφείο, επί της οδού Ιωλκού (Ελ. Βενιζέλου). Εξαιτίας των επικρατουσών υγειονομικών συνθηκών, δεκάδες Βολιώτες τηρώντας κατά γράμμα και με απόλυτη υπευθυνότητα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έστειλαν για ακόμη μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως συγκεντρώθηκαν 35 φιάλες αίματος, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, ενώ η κινητή μονάδα αιμοδοσίας παρέμεινε στο χώρο για περισσότερες από πέντε ώρες καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 10:30 το βράδυ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Αλληλεγγύη», κ. Γελαγώτας, τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν μια πρωτοφανής κατάσταση που όμοιά της, έχει πάρα πολλά χρόνια να συναντήσει.
Στην αιμοδοσία ηχηρό παρών έδωσαν ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας κ. Χρήστος Βολικάκης, ο πρόεδρος συμβολαιογράφων του Εφετείου Λάρισας κ. Ιωάννης Κόνσουλας, ο πρόεδρος της ένωσης πυροσβεστών Ν. Μαγνησίας κ. Απόστολος Κουφογεώργος, ο γενικός γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Φιλίππου, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παναγιώτης Δαριώτης, ο διευθυντής του ΕΚΚΝ Βόλου κ. Βασίλειος Αποστολάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Λεχωνίων κ. Γρηγόρης Τουφεξής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βόλου κ. Δημήτριος Βαΐτσης καθώς και οι πάντα πρωτοπόροι και πρόθυμοι για προσφορά Οννεδίτες.


«Οι συμπολίτες μου απέδειξαν με τη συμμετοχή τους στην πιο πετυχημένη, μέχρι την επόμενη, εθελοντική αιμοδοσία, πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, αποτελεί πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για όλους μας.» δήλωσε η κ. Μακρή. «Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν, οι συμπατριώτες μου, οι ευαισθητοποιημένοι Οννεδίτες, οι συνεργάτες και οι φίλοι περίμεναν υπομονετικά για να προσφέρουν! Τήρησαν κατά γράμμα τις αυστηρές επιστημονικές οδηγίες και έλαβαν όλοι τους τις απαραίτητες προφυλάξεις, αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους, βοηθώντας για το κοινό καλό!
«Λαμβάνοντας υπόψιν την ανταπόκρισή τους δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω από καρδιάς και να δεσμευθώ πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα συνεχίσει να διοργανώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για αίμα δεν σταματούν » κατέληξε η βουλευτής.
Τέλος, η κ. Μακρή δεν παρέλειψε, να ευχαριστήσει τον συνδιοργανωτή σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ,μέλος του οποίου είναι και η ίδια, τον πρόεδρό του Ιγνάτιο Γελαγώτα καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και της ειδικής συμβουλευτικής επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Α, κ. Πόπη Σκούπρα για την συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση αυτής της πολύ σημαντικής και επιτυχημένης εθελοντικής δράσης.¨”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το