Τοπικά

“Σπάσανε” το τσιπουράδικο “Αλάτι” και προκάλεσαν ζημιές -Τι είπανε οι δράστες στον ιδιοκτήτη (photos)

Τα ξημερώματα στις 4 παρά τέταρτο, δυο σεσημασμένοι νεαροί άντρες , διέρρηξαν το τσιπουράδικο “Αλάτι” στον Αγιο Κωνσταντίνο και “όργωσαν” όλο το μαγαζί για να βρουν μετρητά. Στην ταμειακή υπήρχαν μόνο 20 ευρώ και έκλεψαν μια τηλεόραση, τα μηχανήματα παραγγελιών και την ταμειακή. Οταν “σήκωσαν”  ότι είχε αξία μέσα στο μαγαζί διαπίστωσαν πως η κεντρική πόρτα που είχαν διαρρήξει , έκλεισε αυτόματα πίσω τους και κλειδώθηκαν μέσα. Για να μην… επαναλάβουν την διαδικασία της διάρρηξης πήρανε τον πυροσβεστήρα , έσπασαν τη τζαμαρία και το έσκασαν. Το πρωϊ γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία που εντόπισε τον ιδιοκτήτη κ. Βασίλη Σακελαρίου. Ο ιδιοκτήτης έτρεξε στο μαγαζί, και διαπίστωσε πως η ζημιά, ήταν 3000 ευρώ. Εδωσε όλο το βιντεοληπτικό υλικό στην αστυνομία που αμέσως αναγνώρισε τους δράστες και ακολούθησε η σύλληψή τους. Ο ένας αναζητούνταν από προχθές καθώς είχε κλέψει ένα μηχανάκι.

Στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης “συναντήθηκε” με τους δράστες. Ο ένας του ζήτησε συγγνώμη και του είπε πως ηταν λάθος να σπάσουνε τη τζαμαρία και να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Οι δράστες είναι ηλικίας 29 και 38 ετών.

“Συγγνώμη, μεγάλη βλακεία που σπάσαμε τη τζαμαρία” του είπε. Το τσιπουράδικο λειτουργεί κανονικά αφού αποκαταστάθηκαν όλες οι ζημιές.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το