Αθλητισμός

“Οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπέου που στηρίχθηκαν από τον Ολυμπιακό σιωπούν για την αδικία σε βάρος της ομάδας”

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου κατηγορεί τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ότι είναι γνώστες της αδικίας που συντελείται σε βάρος του Ολυμπιακού και παρόλα αυτά επιμένουν να σιωπούν. Απαντώντας σε χθεσινή ανακοίνωση που υπογράφουν μέλη της δημοτικής αρχής Μπέου, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ζητεί να τηρηθεί η ισονομία σε σχέση με την νεοφερμένη ομάδα, η οποία απολαμβάνει το προνόμιο να χρησιμοποιεί δημοτικές υποδομές, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν είναι ευπρόσδεκτος «ούτε έξω από το ΕΑΚ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Οι ανακοινώσεις, για όσους θέλουν να αφήνουν υπονοούμενα για «ανωνυμίες» και ανυπόγραφα δελτία τύπου, μας βρίσκουν αδιάφορους διότι όλα τα δελτία τύπου του Συλλόγου μας αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα μας και είναι επίσημα και ομόφωνα αποφασισμένα από τη Διοίκηση του.

Δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε πολιτική, δεν μας ενδιαφέρει αυτό και το μόνο που ζητήθηκε από τους ερωτώμενους Δημοτικούς Συμβούλους ήταν να τοποθετηθούν αν συμφωνούν με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, στην οποία συμμετέχουν, με ό,τι γίνεται εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Αυτό τους ζητήθηκε και σ΄αυτό δεν απάντησαν.

Το μόνο που πράττουμε είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε ζητώντας πλήρη ισονομία. Αυτό στο οποίο οι ερωτώμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν απάντησαν είναι πώς διασφαλίζεται αυτή η ισονομία όταν η νεοφερμένη ομάδα αγωνίζεται στο «στολίδι» (γήπεδο Νεάπολης), προπονείται στο ΕΑΚ Βόλου και χρησιμοποιεί και το Γήπεδο Πορταριάς Και τα τρία Δημοτικά γήπεδα. Ενώ η ομάδα μας δεν είναι ευπρόσδεκτη «ούτε έξω από το ΕΑΚ». Για να μην αναφερθούμε στην έκκληση του πρώτου πολίτη της πόλης να μην «δοθεί ούτε ένα ευρώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ γιατί είναι χαμένα λεφτά».
Ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά και δεν παίρνει ούτε τα αυτονόητα ενώ ακόμη και οι εκπεφρασμένες έγγραφες αποφάσεις τους αναιρούνται ανάλογα της διάθεσης που υπάρχει εκείνη τη στιγμή.

Αυτή είναι η “ταμπακέρα” κύριοι και για αυτούς τους λόγους εκδόθηκε η ανακοίνωση μας.
Είμαστε σίγουροι ότι είστε γνώστες των πραγματικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και είναι στο χέρι σας η επιβολή της πραγματικής ισονομίας και όχι αυτής που κάποιοι νομίζουν ότι επικρατεί σήμερα στους αθλητικούς χώρους και που κάνουμε γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι μόνο αυτοί μας ενδιαφέρουν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΔΡΟΜΟΛΕΓΟΝΤΑΣ – Όταν καίμε… αιθανόλη

  Του Βασίλη Καλλία, παιδαγωγού κυκλοφορίας - εκπαιδευτή οδηγών Αλκοόλ και Βόλος, τσιπουράδικα και κρασάδικα,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός 22χρονος μετά από σφοδρό τροχαίο έξω από τη Λάρισα

Ένας νεκρός 22 ετών είναι ο τραγικός απολογισμός από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε το…

24 Δεκεμβρίου 2023

Κινείται για μεταγραφές ο Βόλος

Η Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τους παίκτες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου στον Δήμο Αλμυρού

  Σύστημα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων άρδευσης θα προμηθευτεί ο Δήμος Αλμυρού…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αναβιώνει το «βαρέλι του τροχονόμου» στον Βόλο

Μέχρι σήμερα Κυριακή και μετά από Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αστυνομικός ντυμένος Άγιος Βασίλης συνέλαβε μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών – Δείτε βίντεο

Μια ομάδα Περουβιανών αστυνομικών, ένας εκ των οποίων είχε μεταμφιεστεί σε Άι Βασίλη για να…

24 Δεκεμβρίου 2023