Τοπικά

“Οχι” Απόστολου Παντσά για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Βόλου

Δεν τελεσφόρησε το ενδιαφέρον του γιατρού κ. Απόστολου Παντσά για να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θεσσαλίας» ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε λύση εντός του χώρου του καθώς ο κ. Παντσάς αποφάσισε να μηνηγηθεί ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές, παρά τη στήριξη της πλειοψηφίας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Μετον κ. Σκουρλέτη συναντήθηκαν οι  βουλευτές του Νομού και η πρόταση που εξετάζεται είναι η αυτόνομη κάθοδος με στέλεχος της αυτοδιοικητικής κίνησης “Μαζί για το Βόλο”  ή η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και τον κ. Παπαδούλη, θέση που δεν στηρίζει ωστόσο η τοπική πλειοψηφία του κόμματος.

Η δήλωση του κ. Παντσά

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι. Λυπάμαι. Το σκοτάδι τελικά ήταν τόσο πυκνό που κάποιοι, αυτο-αναιρούμενοι, δεν μπόρεσαν να δουν πέρα από την κομματική τους μύτη. Δυστυχώς τα μανταλάκια την πόλη περιμένουν. Το 2014 ο προσωπικός τυχοδιωκτισμός νίκησε. Το τι θα γίνει το 2019 θα το ορίσει ο κομματικός τυχοδιωκτισμός.
Σταθερά απέναντι στο Μαύρο …θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και με συντριπτική πλειοψηφία πίστεψε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ευρύ υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Θα ευχαριστήσω επίσης τους απλούς πολίτες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι μου, θετικά σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα. Σε όλους όσοι , εκόντες η άκοντες , το μαύρο γεννουνε θα τους ευχηθώ να φτιάξουν τουλάχιστον όμορφα όνειρα , τη νύχτα να παρηγορούνε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το