Αθλητισμός

“Ο ΝΠΣ Βόλος μένει στην πόλη” δηλώνουν με ανακοίνωσή τους οι «κυανέρυθροι»

Το ότι ο ΝΠΣ Βόλος δεν πρόκειται να φύγει από την πόλη μας διαβεβαιώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Επιμένει ο Τομ Παπαδόπουλος, που υποστηρίζει ότι τη συμφωνία θα ανακοινώσουν οι «κυανέρυθροι».
Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ των επαφών του Τομ Παπαδόπουλου με τους ανθρώπους του ΝΠΣ Βόλος παίχθηκε χθες. Λίγες μέρες πριν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής δήλωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για αγορά του ΑΦΜ τη σεζόν 2020-21.
Ωστόσο αυτό διαψεύδεται από την πλευρά των «κυανέρυθρων», οι οποίοι χθες εξέδωσαν μια λιτή ανακοίνωση, η οποία όμως ήταν και αρκετά περιεκτική λέγοντας πως η ομάδα δεν πρόκειται να φύγει από τον Βόλο.

«Αν και έχει καταντήσει κουραστικό, είμαστε αναγκασμένοι να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι «ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο». Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…» επισημαίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της νεοφώτιστης στη Σούπερ Λιγκ ΠΑΕ.
Από την άλλη μεριά ο Τομ Παπαδόπουλος εξήγησε ότι δεν προσκόμισε αποδείξεις στο χρονικό περιθώριο, που του χορηγήθηκε από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, επειδή δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συναίνεση της άλλης πλευράς. Ωστόσο επιμένει ότι το θέμα έχει κλείσει και ότι τη σχετική ανακοίνωση θα την κάνει ο ΝΠΣ Βόλος, όταν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξει και (για μια ακόμη φορά) ζήτησε προκαταβολικά τη στήριξη του κόσμου, από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η συμφωνία…
Ο Τομ Παπαδόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα Sfina.gr τα εξής: «Δεν ανακοινώνω τίποτα, θα τα πούμε όλα μαζί. Συναντήθηκα με τον κ. Μπέο, είμαστε φίλοι πλέον και θέλω τη συμπαράσταση όλων των φίλων του Ηρακλή, όταν ανακοινωθεί η συμφωνία για τις μετοχές του ΝΠΣ Βόλος.
Αυτοί που θα ανακοινώσουν τις εξελίξεις, είναι οι άνθρωποι του Βόλου. Ας έχετε λίγη υπομονή. Δεν μπορούμε να πετάμε στον αέρα συμφωνίες, χωρίς συναίνεση. Όλα θα πάνε καλά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το