Αθλητισμός

“Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει κόντρα στον ΟΦΙ”

Ο προπονητής της Νίκης, Στάικος Βεργέτης, και ο ποδοσφαιριστής της, Αλεχάντρο Κρουθ, μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, που θα γίνει σήμερα στις 14.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης. Αμφότεροι επισήμαναν ότι αποκλειστικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και ζήτησαν τη βοήθεια των φιλάθλων για να το πετύχουν.
«Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που δίνει το παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, στην αποστολή θα υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές, γιατί θεωρούμε πως η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που θέλουμε όλα τα παιδιά μαζί μας.
Το πλάνο αγώνα έχει στηθεί, ο αντίπαλος έχει αναλυθεί και περιμένουμε με αγωνία αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 2 το μεσημέρι, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που τον καλούμε να είναι στο γήπεδο να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο ερχόμενος αγώνας και τίποτα άλλο» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης για να προσθέσει:

«Δεν παίρνουμε κομπιουτεράκια να κάνουμε υπολογισμούς. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγώνα με την Ιεράπετρα. Δεν μελετάμε ποιοι αγώνες έρχονται, πόσους βαθμούς απέχουμε από τις θέσεις ανόδου, όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι ευελπιστούμε να πάρουμε όσα περισσότερα τρίποντα γίνεται».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αλεχάντρο Κρουθ, ο οποίος υπογράμμισε τα εξής: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο άλμα στο βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε στο «σπίτι» μας.
Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας ενισχύσουν ξανά, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας. Δε θα είναι μαζί μας στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) προσπάθεια ο Μπιτσάκος, αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στη θέση του και είμαι σίγουρος πως όποιος ποδοσφαιριστής και να παίξει στη θέση του, θα κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αποτελέσματα μαθηματικού Διαγωνισμού για Α’ Γυμνασίου Μαγνησίας – Διακριθέντες στον «Θαλή»

  Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν…

8 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση του Συλλόγου “Ο Παγασητικός μας ενώνει” με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, Σεβασμιότατο Ιγνάτιο, είχε στις 7/12/2023…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ρίσι Σούνακ – Μαρκ Ρούτε: Έφαγαν «πόρτα» για λίγα δευτερόλεπτα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Στιγμές αμηχανίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ…

8 Δεκεμβρίου 2023

Πρόταση γάμου με μαντινάδα σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο – Δείτε το βίντεο

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο την Πέμπτη όταν είδαν…

8 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΦΡΟΥΣΚΛΙΑ

Τον λατρευτό μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παππού, προπάππο και θείο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΦΡΟΥΣΚΛΙΑ Ετών 90 κηδεύουμε…

8 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ΞΥΝΟΓΑΛΑ

Την πολυαγαπημένη μας κόρη, σύζυγο και μητέρα ΕΛΕΝΗ ΞΥΝΟΓΑΛΑ Ετών 57 κηδεύουμε σήμερα Παρασκευή 8…

8 Δεκεμβρίου 2023