Τοπικά

“ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”: Προσφορά γραφικής ύλης σε φτωχούς μαθητές του Αλιβερίου

Προ ημερών, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος -παράρτημα του “Ε”, προσέφερε στον κ. Τάσο Γούκο, τον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνάς (Αλιβερίου), μια ικανή ποσότητα γραφικής ύλης (τετράδια, μολύβια, μπλόκ ζωγραφικής, ξύστρες, γομολάστιχες κ.α. ), για την ενίσχυση απόρων μαθητών του σχολείου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Είναι πολύ σημαντικό να υπογραμμίσουμε και κάτι άλλο. Το ενδιαφέρον του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” για τα σχολεία και τους μαθητές είναι μεγάλο.

Η παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα των σχολείων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), για την παρουσίαση του θέματος “εθελοντισμός”, η πραγματοποίηση διαγωνισμών μαθητικών εκθέσεων, η προσφορά γραφικής ύλης, ενδυμάτων, υποδημάτων και βιβλίων (έκδοση “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”) στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Ν. Μαγνησίας και οι υποτροφίες απόρων μαθητών και φοιτητών, φανερώνουν την ευαισθησία των μελών του Δ.Σ. για τα παιδιά μας.

Με τη χάρη του Θεού, τη συνεργασία των δασκάλων και τη βοήθεια των δωρητών μας, θα συνεχίσουμε και αυτή τη διακονία του “Ε”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το