Τοπικά

“Είναι γελασμένη η δημοτική αρχή αν νομίζει ότι θα καλύψει τις ευθύνες της στο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ”

Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις πολιτών από τη δημοτική αρχή Βόλου απαιτεί η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες και σήμερα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.  Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επισημαίνει ακόμη πως η δημοτική αρχή δεν θα καλύψει με μεθοδευμένα έκτροπα τις σοβαρές τις ευθύνες στο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

“Είναι γελασμένοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και η δημοτική αρχή αν νομίζουν ότι με πληρωμένους μπράβους, ΜΑΤ και με τα μεθοδευμένα έκτροπα στο χτεσινό και σημερινό δημοτικό συμβούλιο θα καλύψουν τις σοβαρές ευθύνες τους στο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ. Έχουν βαθιά μεσάνυχτα αν πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν στο γύψο το δικαίωμα των λαϊκών οικογενειών της πόλης να διαμαρτύρονται.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν παρεμβαίνει ενάντια στη δημοτική αρχή αλλά συνδράμει με αστυνομικές δυνάμεις και με εισαγγελείς και αυτό επειδή έχει βρει στο πρόσωπό του Δημάρχου Μπέου και της πλειοψηφίας έναν καλό κυματοθραύστη της λαϊκής αγανάκτησης απέναντι στα μέτρα και τις ευθύνες της και έναν αποφασισμένο υπερασπιστή της αντιλαϊκής πολιτικής της στην τοπική διοίκηση.
Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι διώξεις!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το