Αθλητισμός

“Έφυγε” ο παλιός πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. Βασίλης Δαμασιώτης

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δαμασιώτης. Επρόκειτο για πολύ γνωστό επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος εκτός από την εμπορική δραστηριότητα, διατηρούσε επί σειρά ετών ασφαλιστικό γραφείο στις αρχές της οδού Ιάσονος.

Ο εκλιπών ασχολήθηκε ενεργά και με τον αθλητισμό, αφού διετέλεσε τη διετία 2009-2011 πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με γενικό γραμματέα τον Γιώργο Κουσιαρή και αντιπρόεδρο την Ευγενία Φραγκούλη. Μάλιστα εκείνη την περίοδο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική μετά την απορρόφηση της Άρτεμης και ο ίδιος είχε πολύ σημαντική προσφορά.

Ο Βασίλης Δαμασιώτης έδωσε γενναία «μάχη» με τον καρκίνο, τον οποίο είχε νικήσει τρεις φορές, αλλά στην τέταρτη δεν τα κατάφερε. Ενδεικτική ήταν η ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑΘ και υπεύθυνη του Πρωταθλήματος Γυναικών, Ευγενία Φραγκούλη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό την περίοδο που προαναφέραμε. «Καλό ταξίδι Βασίλη Δαμασιώτη. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερες, παρότι ήσουν σίγουρος ότι θα τον νικήσεις πάλι» ανέφερε η κ. Φραγκούλη.

Ο εκλιπών άφησε πίσω τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το