Τοπικά

“Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες” για φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 

Κάθε Κυριακή του Απρίλη, στις 8 – 9.30μ.μ., τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν τις “Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες. Πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρουσιάσει μια μουσική δράση (φωνητική ή οργανική ερμηνεία προσωπικής επιλογής).
Στόχος των συναντήσεων είναι η επικοινωνία μέσα από τη μουσική.
Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα τμήματα αλλά και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ανοιχτές είναι οι “επισκέψεις” καλεσμένων καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων των Μουσικών Συνόλων ΠΘ.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “για τις παρουσιάσεις δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις μουσικής, χρειάζεται όμως μεράκι για επικοινωνία και να προετοιμάσετε με χαρά και συνείδηση το μουσικό κομμάτι που αγαπάτε. Ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε είδος μουσικής. Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], για να συμπεριληφθείτε στη λίστα ακροάσεων”.

Ακροάσεις για τη συμμετοχή θα γίνονται κάθε Σάββατο 6-7μ.μ. στον ίδιο σύνδεσμο με τον οποίο μπαίνουν και στις Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες: https://bit.ly/synolauth

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το