Παραπολιτικά

«Πυρετός» για την κεντροαριστερά

«Επαγγελματικά» εργάζονται τα επιτελεία των υποψηφίων για τις εκλογές στην κεντροαριστερά.
Σε επίπεδο Νομού τρία «στρατόπεδα» εμφανίζονται ισχυρά και συγκεκριμένα της Φώφης Γεννηματά, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γ. Καμίνη.
Δυο πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Γ. Φώτης και Λ. Νούσσης στηρίζουν τους Φώφη Γεννημάτα και Νίκο Ανδρουλάκη αντίστοιχα, ενώ ο νυν γραμματέας Γ. Σακκόπουλος «απέχει» από τα «χαρακώματα», αν και θα πιεστεί να πάρει θέση μιας και τον κατηγορούν ότι «κρύβεται».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σχεδόν όλο το πρώην ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλα ενεργά στελέχη όπως Γ. Αναστασίου, Σούλα Μπαρτζώκα, Ιωάννα Καραμαργιού, Δ. Λουφόπουλος, Α. Πολίτης, Δ. Τσιμπανάκος, Ματίνα Πρίγκου, Θ. Μακρόπουλος και συνδικαλιστές όπως ο Β. Κουκλουμπέρης και Λ. Αναστασίου στηρίζουν το Νίκο Ανδρουλάκη. Με την Φώφη Γεννηματά έχουν συνταχθεί ο Α. Βούλγαρης, ο Ν. Φουρτούνας και συνδικαλιστές όπως ο Δ. Κουτσούκος, ενώ αναμένεται και η στήριξη από τη Νατάσσα Οικονόμου.
Τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη υποστηρίζουν Πάνος Σκοτινιώτης, Δημήτρης Πιτσιώρης, Πατής Κουτσάφτης, στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, όπως ο Γ. Αντζούρης. Ο δήμαρχος Αλοννήσου Π. Βαφίνης θα στηρίξει τον Γ. Ραγκούση.
Διακριτικές αποστάσεις κρατά μέχρι σήμερα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το