Πολιτισμός

«Το Ψέμα» με τους Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

«Το Ψέμα» του Florian Zeller μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο «Μικρό Παλλάς» παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Στον Βόλο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Ο Θοδωρής Αθερίδης, και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κωνσταντίνο Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Η ιστορία: Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ.
Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στον δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά;
Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Συντελεστές: Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης. Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή. Κοστούμια: Άγις Παναγιώτου. Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας. Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη. Βοηθός σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου. Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Κάππας.
Διάρκεια παράστασης: 90’ (χωρίς διάλειμμα).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το