Τοπικά

«Ψαλιδοχέρης» στην Ιάσoνος – Nεαρός που πιθανόν ήταν μεθυσμένος απειλούσε πεζούς

Τον «ψαλιδοχέρη» στην ομώνυμη ταινία φαίνεται πως θέλησε να μιμηθεί ένας νεαρός, που χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναστάτωσε το κέντρο του Βόλου, καθώς τον είδαν να φέρε ψαλίδι και να απειλεί διερχόμενους…

Την καταγγελία έκαναν στο Ράδιο Ακρόαμα χθες πολίτες, για νεαρό, που πιθανόν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και περπατούσε με ένα ψαλίδι στο χέρι του έξω από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην οδό Ιάσονος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων στο Ράδιο Ακρόαμα, χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το Θόλο του Πανεπιστημίου, στην οδό Ιάσωνος κι αφότου είχε ολοκληρωθεί προβολή ταινίας, εθεάθη νεαρός υπό την επήρεια μέθης, να κρατάει ψαλίδι. Ο νεαρός τρίκλιζε και μονολογούσε διάφορες ύβρεις, ενώ κινήθηκε απειλητικά με το ψαλίδι προς το μέρος ενός ανθρώπου, που βρίσκονταν έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου. Επικράτησε για λίγα λεπτά πανικός, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν τον νεαρό, ο οποίος είχε απομακρυνθεί. Η Αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες, διερευνά το περιστατικό κι αναζητά τον νεαρό, που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το