Θ Plus

Ψάχνεις την τέλεια δουλειά; Ο Πρίγκιπας Κάρολος ζητά γραμματέα

Εχεμύθεια, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, ευελιξία.

Αυτές είναι μερικές από τις δεξιότητες που πρέπει να έχει το άτομο που αναζητά το Παλάτι για να καλύψει τη θέση του προσωπικού γραμματέα του Πρίγκιπα Καρόλου. Μια αγγελία εργασίας που δημοσιεύτηκε στο Linkedln περιγράφει τα καθήκοντα που θα έχει το άτομο που θα προσληφθεί και τα προσόντα που απαιτούνται για να διεκδικήσει τη θέση εργασίας στο Παλάτι.

Η εργασία θα είναι πλήρους απασχόλησης και θα αφορά βοήθεια στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ο Πρίγκιπας Κάρολος. Τομείς που αφορούν την υγεία, την εκπαίδευση, την φιλανθρωπία.

Το άτομο που θα προσληφθεί θα πρέπει να είναι κάτοικος Λονδίνου, κάτοχος πτυχίου και να έχει εμπειρία σε θέματα που αφορούν τους κοινωνικούς τομείς της Σκωτίας.

Εντός των αρμοδιοτήτων του είναι να βοηθά τον Πρίγκιπα Κάρολο στα επίσημα καθήκοντά του, να οργανώνει το πρόγραμμα των επισκέψεών του, την σύνταξη ομιλιών, γραμμάτων και άρθρων, την οργάνωση επίσημων δείπνων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οξυμένη αντιληπτική ικανότητα και να αφομοιώνουν γρήγορα τις πληροφορίες, να έχουν επικοινωνιακή ικανότητα και άψογες οργανωτικές ικανότητες.

Πηγή: bovary.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το