Τοπικά

Πρώτος Πανθεσσαλικός αγώνας επιτραπέζιας αντισφαίρισης με παλαιούς προσκόπους

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου διοργάνωσε με επιτυχία τον 1ο Πανθεσσαλικό Αγώνα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Παλαιούς Προσκόπους.
Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο Γυμναστήριο του 5ου Λυκείου Βόλου με την οργανωτική και διαιτητική επίβλεψη του προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου κ. Κώστα Παπαδημητρίου.
Συμμετείχαν αντισφαιριστές από τις Ενώσεις Παλαιών της Περιφέρειας Μαγνησίας, του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Βόλου, του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου και του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο στην ατομική, όσο και στην ομαδική βαθμολόγηση.

Στο ομαδικό η κατάταξη ήταν 3ο Σ.Α/Π, 58ο Σ.Ν/Π, ΕΠΠ ΠΜ. Στο ατομικό 1ος Κώστας Λοντίδης (3ο Σ.Α/Π), 2ος Κώστας Μαρούσος (58ο Σ.Ν/Π), 3ος Νίκος Τσαούτος (ΕΠΠ ΠΜ). Στις νικήτριες ομάδες και στους ατομικούς νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα, προσφορά του κ. Θεόφιλου Βασιλειάδη ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό λαβαράκι, προσφορά του Περιφερειακού Εφόρου κ. Κώστα Μαγαλιού. Τιμητικό κύπελλο απονεμήθηκε στον «παλαιότερο των παλαιών αντισφαιριστών» κ. Νίκο Τσαούτο, ο οποίος αποτελεί «ζωντανό παράδειγμα του ότι όποιος παίζει πινγκ-πονγκ δεν γερνάει» όπως είπε και ο προπονητής κ. Παπαδημητρίου. Οι ανάγκες των αθλητών σε αναψυκτικά καλύφθηκαν με προσφορά της ΕΨΑ. Τον Αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΠΠΕ Παναγιώτης Μαυροειδάκος και ο Περιφερειακός Έφορος Κώστας Μαγαλιός.

Μία ωραία αθλητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ ιδρώτα και προσκοπικό πνεύμα και με την υπόσχεση να διεξαχθεί του χρόνου τέτοιον καιρό ο 2ος Αγώνας.
Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Αντώνη Χιώτη και την Διεύθυνση του 5ου Λυκείου Βόλου για την παραχώρηση της αίθουσας.
Και του χρόνου με υγεία.
Χαράλαμπος Σκυργιάννης
Αρχηγός της ΕΠΠ58

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το