Αθλητισμός

Πρώτοι και καλύτεροι οι Παίδες του Ο.Υ.Κ.Β. – Προκρίθηκαν άνετα στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο

Το περασμένο τριήμερο διεξήχθη η α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων (γεννηθέντες το 2004 και νεότεροι), με τον 11ο όμιλο να φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος».
Τον Βόλο εκπροσώπησε επάξια ο Ο.Υ.Κ.Β., που κατέκτησε την 1η θέση και προκρίθηκε πανηγυρικά στην β’ φάση. Μαζί του πέρασαν και οι Ν.Ε. Λάρισας, Ν.Ο. Λάρισας, Νηρέας Λαμίας, ενώ αποκλείστηκε ήταν η Ν.Ε. Λαμίας, που τερμάτισε τελευταία.

Οι φίλοι του πόλο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι προσέφεραν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ. Οι αγώνες διεξήχθησαν με τους νέους κανονισμούς της FINA, που κάνουν ακόμη πιο γρήγορο το άθλημα. Το ζητούμενο για τον Ο.Υ.Κ.Β. ήταν φυσικά η πρόκριση, που επιτεύχθηκε με χαρακτηριστική άνεση, αλλά και να αφομοιώσουν τα παιδιά τους νέους κανονισμούς, όπως και έγινε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στην πρεμιέρα της Παρασκευής η ομάδα του Βόλου «βούλιαξε» τον Ν.Ο. Λάρισας με 24-13, ενώ το Σάββατο συνέχισε με δύο ακόμη νίκες με μεγάλα σκορ. Πρώτα συνέτριψε τη Ν.Ε. Λαμίας με 17-3, ενώ ακολούθησε το 14-7 επί του Νηρέα Λαμίας. Χθες το πρωί ο Ο.Υ.Κ.Β. έπαιξε για την πρωτιά με τη Ν.Ε. Λάρισας την οποία σάρωσε με 15-5.
Ο προπονητής Δημήτρης Κόφφας χρησιμοποίησε τους κάτωθι πολίστες: Γιάννης Βαλτσιώτης, Γιάννης Μεριστούδης, Δημήτρης Μπομπός, Στέλιος Ιωάννου, Μάριος Κομνιανός, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Νταρίκος, Ευάγγελος Στεφάνου, Γιάννης Μυλωνάς, Αναστάσιος Καρατοσίδης, Κωνσταντίνος Καλατζής, Στέλιος Πουλαράκης, Γιάννης Νάσιος, Ευάγγελος Παπουτσής, Ιάσων Ποπώλης, Χρήστος Κουτσουνίδης, Εμμανουήλ Ματσάγκος, Γιάννης Σιγανός, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Λαυρέντης Χρυσοχού, Πέτρος Κονταράτος, Μιχάλης Παυλίδης, Πάρης Βαφίνης, Κωνσταντίνος Ντόνας, Βαλάντης Χανιάς.

Τα αποτελέσματα
1η αγωνιστική: Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 24-13, Ν.Ε. Λάρισας-Ν.Ε. Λαμίας 24-2.
2η αγωνιστική: Ν.Ε. Λαμίας-Ο.Υ.Κ.Β. 3-17, Νηρέας Λαμίας-Ν.Ε. Λάρισας 9-23.
3η αγωνιστική: Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Λαμίας 19-4, Ο.Υ.Κ.Β.-Νηρέας Λαμίας 14-7.
4η αγωνιστική: Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Λάρισας, 8-11, Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β 5-15.
5η αγωνιστική: Ν.Ε. Λαμίας-Νηρέας Λαμίας 7-18, Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Λάρισας 10-12.

Η βαθμολογία
1. Ο.Υ.Κ.Β. 12
2. Ν.Ε. Λάρισας 9
3. Ν.Ο. Λάρισας 6
4. Νηρέας Λαμ. 3
5. Ν.Ε. Λαμίας 0

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το