Τοπικά

Πρόσληψη πέντε εποχικών στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την πρόσληψη πέντε συνολικά ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, περιλαμβάνει ο προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η πρόσληψη από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), ενός χειριστή γκρέιντερ και ενός χειριστή εκσκαφέα-φορτωτή με διάρκεια σύμβασης οκτώ μηνών αντίστοιχα.
Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών ατόμων για την κάλυψη των αναγκών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με οκτάμηνες συμβάσεις.
Στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ρήγα Φεραίου (ΦΕΚ2317/Τ.Β/17.10.2011), προβλέπονται συνολικά 30 θέσεις, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημ. Νασίκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ρήγα Φεραίου προβλέπονται συνολικά 30 θέσεις, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Σύμφωνα με το έγγραφο της υπηρεσίας Καθαριότητας οι αυξημένες ανάγκες και ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, όπου παρουσιάζεται μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και λόγω υψηλών θερμοκρασιών, δεν μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον τακτικό προσωπικό του Δήμου. Η έλλειψη προσωπικού λειτουργεί ανασταλτικά στην ανταπόκρισή μας για την αποκομιδή απορριμμάτων μη τηρώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και την εφαρμογή εναλλακτικής διαχείρισης των απορριμμάτων – ανακύκλωση κ.τ.λ.» προσέθεσε.
Γ.Ξ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το