Τοπικά

Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού από τη ΔΕΥΑΜΒ

 

Σημαντικά θέματα θα συζητηθούν σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ που συνεδριάζει στις 11 το πρωί. Αρχικά αναμένεται να εγκριθεί η αίτηση υπαγωγής στο επιχορηγούμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών και ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Επίσης θα εγκριθεί ο πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2024-2027.
Στη συνεδρίαση θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για τη λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών προϋπολογισμού 245.520 ευρώ και θα ανατεθεί σε προσωρινό ανάδοχο η παραγωγή, διαχείριση και επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ με προϋπολογισμό 356.250 ευρώ. Παράλληλα θα εγκριθεί η μελέτη για την εκποίηση άχρηστων μεταλλικών υλικών όπως επίσης και η αποστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑΜΒ προς τις αρμόδιες ΔΟΥ.
Στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνει αποδοχή της χρηματοδότησης για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση της ιλύος των Ε.Ε.Λ. Βόλου, ενώ αναμένεται να εγκριθούν και επείγουσες πρόσθετες εργασίες του έργου που αφορά τον εκσυγχρονισμό του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Νέας Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού (ανατολικός τομέας). Τέλος, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση μελέτης και των όρων για τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη μείωση του ενεργειακού κόστους αντλήσεων πόσιμου νερού με προϋπολογισμό 2,4 εκ. ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το