Τοπικά

Προειδοποιητικό καιρικό σήμα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Αριθμ.Πρωτ.1556/27-5-2022 «Προειδοποιητικό Σήμα » Γ.Γ.Π.Π./Π.Σ.Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ. στις Περιφέρειες ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Θεσσαλίας ,Μακεδονίας και στα δυτικά της Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες και πιθανό τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα και συνοδευόμενα από χαλαζοπτώσεις .
Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το