Τοπικά

«Πράσινο φως» για την πληρωμή του γάλακτος σε εργαζόμενους του Δήμου Βόλου

Να καταβληθεί άμεσα σε εργαζόμενους του Δήμου Βόλου η αξία του γάλακτος σε χρήματα, για το πρώτο 9μηνο του 2013, αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, υλοποιώντας πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου κατά 120.000 ευρώ προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα που οφείλονται σε εργαζόμενους του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για τους πρώτους εννιά μήνες του 2013, κατά τους οποίους δεν είχε χορηγηθεί ποσότητα γάλακτος που τους αντιστοιχούσε.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δημ.Πέγιος «ο Δήμος πήρε την απόφαση να συμμορφωθεί με το δικαστήριο, ενώ αναμένεται και η επίσημη απόφαση για το ακριβές ποσό που οφείλεται».
Παράλληλα ανέφερε πως αναμένονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι πίνακες των δικαιούχων, ενώ η ΔΕΥΑΜΒ θα προχωρήσει σε δική της αναμόρφωση προϋπολογισμού.
Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς δεν τους είχε καταβληθεί γάλα για τα έτη 2011, 2012 και για τους εννέα μήνες του 2013.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το