Τοπικά

Πράσινο φως για την αποδέσμευση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ στη Eurobank

Δεκτή έγινε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΔΕΥΑΜΒ κατά της Eurobank προκειμένου να αποδεσμευτεί το σύνολο των λογαριασμών της στη συγκεκριμένη τράπεζα. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση της ΔΕΥΑΜΒ και πλέον οι λογαριασμοί της δεν είναι δεσμευμένοι.

«Αυτή η εξέλιξη μας λύνει τα χέρια καθώς τόσο καιρό η επιχείρηση πάλευε με νύχια και με δόντια για τη λειτουργία της. Με την απόφαση αυτή εξασφαλίζεται το ακατάσχετο και είμαστε θέση να πληρώνουμε τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές. Θα μπούμε σε μια ροή φυσιολογική γιατί οι τελευταίοι 7 μήνες ήταν δύσκολοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου. Πρόσθεσε επίσης πως ευχαριστεί τους νομικούς συμβούλους της ΔΕΥΑΜΒ.

Την ικανοποίησή του για την δικαστική εξέλιξη εξέφρασε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ Βάϊος Ζεμπέογλου.
«Επιτέλους βγήκε μια θετική απόφαση. Σε όλη αυτή την προσπάθεια οι εργαζόμενοι έχουν δείξει ότι είναι αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνει η ΔΕΥΑΜΒ» δήλωσε ο κ. Ζεμπέογλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το