Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε χθες η ημερίδα παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του ΤΕΕ Βόλου η ημερίδα παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που εξαγγέλθηκαν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ομιλητές ήταν ο Χρήστος Σπίρτζης, πρώην υπουργός και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ο Νίκος Βούτσης, πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Ανέλυσαν τις θέσεις αυτές για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, την στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος και την απάντηση στην δημογραφική πρόκληση.
Αναφέρθηκαν επίσης στα ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας τονίζοντας την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης από τις προοδευτικές δυνάμεις η οποία θα φέρει την ελπίδα, μετά την σημερινή πραγματικότητα μιας καταρρέουσας κυβέρνησης που παρακολουθεί τους πάντες, διαλύει το ΕΣΥ και γενικότερα αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι χαιρετισμοί των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξανδρου Μεικόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου.
“Στην ημερίδα συμμετείχαν και πήραν τον λόγο, αναπτύσσοντας πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, παρατηρήσεις και θέσεις οι παρακάτω εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, τους οποίους ευχαριστούμε και από εδώ για την ανταπόκριση στην πρόσκληση μας “αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας:
Φίλιππος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ.
Θεόδωρος Μεταξάς, αντιπρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Δημήτρης Μανώλης, πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΟΛΒ.
Πόπη Παπαθανασίου, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
Έλλη Σαμουηλίδη, Β’ Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.
Γιώργος Ζώγας, πρόεδρος του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού <<ΝΗΕΣ>>.
Αλέξανδρος Δημόπουλος, πρόεδρος Μεταλλουργών Μαγνησίας .
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το