Τοπικά

Πως έγινε το ατύχημα με το πόμολο που “καρφώθηκε” στο χέρι του μαθητή

Σοκ προχθές το πρωί σε Γυμνάσιο της Μαγνησίας, όταν πόμολο «καρφώθηκε» σε χέρι μαθητή.
Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που χτύπησε το κουδούνι του διαλείμματος και ο μαθητής έτρεχε στον διάδρομο του ισογείου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου έτρεχε στον διάδρομο στο ισόγειο του σχολείου. Όταν χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα άνοιξε η πόρτα αίθουσας με αποτέλεσμα, το πόμολο της πόρτας, να «καρφωθεί» στο χέρι του παιδιού, μεταξύ καρπού και αγκώνα.
Το θέαμα σοκαριστικό για μαθητές αλλά και για καθηγητές, οι οποίοι βέβαια διατήρησαν την ψυχραιμία τους, καθώς αίματα δεν υπήρχαν, ωστόσο η θέα ενός πόμολου, «καρφωμένου» στο χέρι ενός παιδιού, σίγουρα προκάλεσε αναστάτωση. Το παιδί προσπάθησε κι αυτό να παραμείνει ψύχραιμο.
Δύο καθηγητές από το σχολείο, βοήθησαν το παιδί, κάλεσαν ασθενοφόρο και τους γονείς του παιδιού και αφού έδεσαν το χέρι πρόχειρα αρχικά, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο μαθητής παρέμεινε ψύχραιμος, ενώ μετά την απαραίτητη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έμεινε ένα βράδυ νοσηλευόμενος και χθες έλαβε εξιτήριο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του παιδιού, καθώς από τις εξετάσεις δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα σε νεύρο στο χέρι του. Όλοι έκαναν λόγο για έναν περίεργο συμβάν, ενώ πολλοί χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ότι, εκείνη την ημέρα υπήρχε ψυχολόγος στο σχολείο (πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα), καθώς χρειάστηκε να μιλήσει με παιδιά που είδαν το συμβάν.
Φυσικά η διεύθυνση του σχολείου, ενημέρωσε άμεσα και τη Β’Βάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας, για το συμβάν και τις ενέργειες στις οποίες προέβη.
Πλέον ο μικρός μαθητής αναρρώνει και τόσο οι συμμαθητές όσο και οι καθηγητές του, στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουν να επιστρέψει στο σχολείο.

 

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το