Τοπικά

Πορεία διαμαρτυρίας με τουριστικά λεωφορεία σήμερα στον Βόλο

Πορεία διαμαρτυρίας με τουριστικά λεωφορεία στον Βόλο θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 11 το πρωί, το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων Ν. Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα επιδοθεί ψήφισμα από το Σωματείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας (Ε.Ο.Τ.).
Την έλλειψη μέτρων για τον κλάδο επισήμανε χθες, μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο γραμματέας του Σωματείου Θανάσης Σιμώτας. «Περνάει ο καιρός και δεν ανακοινώνονται μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα τους τελευταίους τρεις μήνες. «Θα κληθούμε να πληρώσουμε οφειλές στην Εφορία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το Σωματείο ζητεί να τους επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό που πλήρωσαν τα μέλη για τέλη κυκλοφορίας.
«Κι αύριο το πρωί να αρχίσουμε να δουλεύουμε, δεν θα έχουμε εισόδημα αμέσως. Ζητάμε επιδότηση. Αν πάρουμε δάνεια, πώς θα τα πληρώσουμε» διερωτήθηκε και επισήμανε ότι τα προβλήματα του κλάδου αφορούν τουλάχιστον 10.000 οικογένειες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το