Πολιτισμός

Πολύχρωμα χαρακτικά στην έκθεση με έργα της Τζίνας Δελλασούδα στον Χώρο Τέχνης «δ»

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης με έργα της Τζίνας Δελλασούδα και τίτλο «Έξοδος ελεύθερη» στον Χώρο Τέχνης «δ» στον Βόλο με την καλλιτέχνη να παρουσιάζει δουλειά της στον ίδιο χώρο για δεύτερη φορά, αφού η πρώτη ήταν το 2017 με τίτλο «Ευφάνταστες χαράξεις». Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Δεκεμβρίου.
Η κ. Τζίνα Δελλασούδα τόνισε πως η έκθεση έχει τίτλο «Έξοδος ελεύθερη» και πρόκειται για έκθεση χαρακτικής. «Μια ενότητα που παρουσιάζω για πρώτη φορά με πολύ μεγάλη χαρά στον Χώρο Τέχνης «δ.». Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία, διότι είναι σπάνια περίπτωση ο κ. Δουλκέρογλου. Συνεργαζόμαστε για δεύτερη φορά και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες και κατά τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο» τόνισε η χαράκτρια.

«Πρόκειται για μία ενότητα πολύχρωμων χαρακτικών που προσεγγίζουν με ένα ζωγραφικό τρόπο τη χαρακτική και το θέμα μπορεί κανείς να το αντιληφθεί όταν θα δει την έκθεση, με την έννοια ότι είναι μία αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, γεμάτη χρώμα και με φτερά ανοιχτά για να πετάξουμε» συμπλήρωσε η κ. Τζίνα Δελλασούδα.
Η καλλιτέχνης σημείωσε πως αυτό που θέλει να εκφράσει είναι η αισιοδοξία της για τα χρόνια που έρχονται. «Βρίσκομαι σε μία φάση της ζωής μου που αισθάνομαι ελεύθερη από δεσμεύσεις, υποχρεώσεις κ.λπ. Πάντα έχουμε και δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, τις οποίες θέτουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, εντούτοις αισθάνομαι ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα» κατέληξε η ίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το