Αθλητισμός

Πόλο: Στην Βουλιαγμένη πανηγύρισε τον 33ο τίτλο του ο Ολυμπιακός

Στην καλύτερη εφετινή του εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον ΝΟ Βουλιαγμένης και με νίκες 3-1 κατάκτησε τον 33ο τίτλο και τον 7ο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών.
Μετά το πρώτο 8λεπτο που ο αγώνας ήταν νευρικός και με λάθη εκατέρωθεν ο Ολυμπιακός πήραν μεγάλο προβάδισμα και με 7-1 στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη μείωσε αλλά ο Ολυμπιακός με συντήρηση κράτησε τη διαφορα και τη νίκη τίτλου.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-5, 3-3, 3-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ν Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκκαρης, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.

38 τίτλους ο Εθνικός
Ο Ολυμπιακός πλησίασε τον Εθνικό Πειραιώς στη χρυσή βίβλο των τίτλων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 33 έναντι 38 του Εθνικού Πειραιώς. Ο ΝΟ Πατρών έχει 8 τίτλους. Από 4 έχουν Α.Σ.Άρης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης και Πειραϊκός Σύνδεσμος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το