Τοπικά

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών σε αντιδήμαρχο Βόλου

 

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε αντιδήμαρχο του Βόλου, τον οποίο έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και συγκεκριμένα για τραυματισμό στο δεξιό φρύδι 39χρονου, την 1η Μαρτίου του 2016 στην Αγριά.
Κατηγορούμενοι ήταν και τρεις ακόμη Βολιώτες 39, 67 και 30 χρόνων, οι οποίοι, ωστόσο, κρίθηκαν αθώοι. Η ποινή δεν είναι εφέσιμη, ύστερα από αίτημα του ίδιου του κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τον 39χρονο μηνυτή, που, ωστόσο, δεν ανακάλεσε τη μήνυση.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο μηνυτής μαζί με έναν φίλο του διέρχονταν με ποδήλατα από την Αγριά γύρω στη 1 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, όταν τους είδε ο αντιδήμαρχος και φίλοι του. Σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, ο αντιδήμαρχος και η παρέα του τον αναγνώρισαν, γιατί είχαν προηγούμενα μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με την πλευρά των κατηγορούμενων, ο 39χρονος φέρεται να τους εξύβρισε. Φέρονται να τον ακολούθησαν και να τον χτύπησαν στο δεξιό φρύδι. Στη δίκη κατέθεσαν χθες δύο μάρτυρες κατηγορίας, ενώ ο εισαγγελέας φέρεται να χαρακτήρισε ανώριμη τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το