Τοπικά

«Πλημμύρισε» η πλατεία Πανεπιστημίου στην έναρξη του Φεστιβάλ Μπύρας

«Πλημμύρισε» από κόσμο η Πλατεία Πανεπιστημίου την Παρασκευή, την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ Μπύρας που ολοκληρώνεται σήμερα στον Βόλο. Μάλιστα, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο του φεστιβάλ, παρευρέθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα.
Ο διοργανωτής του Summer Beer Festival Κωνσταντίνος Τσάμης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη ανταπόκριση των Βολιωτών.
«Περιμέναμε τον κόσμο, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα έρθουν τόσο πολλοί. Οι Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν την πλατεία Πανεπιστημίου. Ο Δημήτρης Σταρόβας και οι 15-50 την Παρασκευή μάγεψαν τον κόσμο. Οι επισκέπτες πέρασαν υπέροχα, χόρεψαν και δοκίμασαν μπύρες που δεν είχαν ξαναπιεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι και τις τρεις ημέρες όπου διεξάγεται το φεστιβάλ, η είσοδος από τη 1.00 το μεσημέρι είναι ελεύθερη ενώ για την αποψινή συναυλία η είσοδος είναι 10 ευρώ

Ο Δημήτρης Σταρόβας και το συγκρότημα 15 50 και ο Λάμπης Λιβιεράτος «έντυσαν» μουσικά τις δύο πρώτες βραδιές του Volos Summer Beer Festival, ενώ σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου στην πλατεία Πανεπιστημίου θα βρεθεί ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Στο φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 30 κάνουλες μπύρας και τουλάχιστον άλλες 40 διαφορετικές ετικέτες, μεταξύ των οποίων και μπύρες από θεσσαλικές ζυθοποιίες.
Το Volos Summer Beer Festival, διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Βόλο από το Athens Beer Festival σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το