Αθλητισμός

Πήρε Πεπκολάι ο Ρήγας Φεραίος

Ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τον επιθετικό Έρβιν Πεπκολάι, διεθνή με την Κ17 της εθνικής Αλβανίας, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Π.Ο. Ελασσόνας.

Ο Πεπκολάι είναι 23 ετών. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ, ως «δεκάρι». Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και πολύ καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις.
Από μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Π.Ο. Ελασσόνας. Εξελίχθηκε γρήγορα και βρέθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον ΑΠΟΚ Βελούχι, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Λάρισα 2012 και Κεραυνό Δρυμού.
Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Π.Ο. Ελασσόνας ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση της Α’ ΕΠΣ Λάρισας και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στην πορεία που διέγραψε η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Πεπκολάι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Εκείνη τη σεζόν ο Π.Ο. Ελασσόνας συμμετείχε και στο Κύπελλο Ελλάδος ως Κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας από την προηγούμενη περίοδο. Ο Πεπκολάι έδωσε το αγωνιστικό «παρών» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του με τους Τηλυκράτη (1-1 και 5-3 στα πέναλτι), Σούλι Παραμυθιάς (0-0 και 4-2 στα πέναλτι) και Ασπρόπυργο (0-1). Μάλιστα, στο ματς του α’ γύρου με τον Τηλυκράτη πέτυχε το μοναδικό γκολ του ΠΟΕ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Πέρυσι, ο 23χρονος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ελασσόνας και τη βοήθησε να τερματίσει στην 9η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να παραμείνει στην κατηγορία.
Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου είναι η εξής: Η διοίκηση του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Πρόκειται για την απόκτηση του 23χρονου ταλαντούχου επιθετικού Έρβιν Πεπκολάι, ο οποίος βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στο Βελεστίνο και υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας του με τον σύλλογο.
Ο Έρβιν, γεννήθηκε στην Αλβανία στις 30 Μαρτίου 1998. Έχει υπάρξει διεθνής με την Κ17 της Αλβανίας. Σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Π.Ο. Ελασσόνας και στη συνέχεια στην πρώτη του ομάδα. Αγωνίστηκε ακόμη στο Βελούχι, την Λάρισα 2012 και τον Κεραυνό Δρυμού, ενώ το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Π.Ο. Ελασσόνας, όπου βοήθησε σημαντικά για να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 συνέβαλε ιδιαίτερα για να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς τον καλωσορίζουμε στην κωμόπολη του Βελεστίνου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ».

Φυσικά στον Ρήγα δεν θα μείνουν εδώ. Τις επόμενες ημέρες υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών (έως τώρα είχε επισημοποιηθεί η παραμονή μόνο του αρχηγού Δημήτρη Γάρου), αλλά και την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με έμπειρο αμυντικό να έχει ήδη συμφωνήσει να με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Dixie Chicks: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Laura Lynch, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 65 ετών, άφησε η Λόρα Λιντς (Laura Lynch). Σύμφωνα…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βιβλία – δώρα για αγαπημένα πρόσωπα

  Έξι συνεργάτες της «Θ» προτείνουν για τις γιορτές από ένα αγαπημένο βιβλίο - δώρο.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Στις 30 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το “6ο Volos Santa Run”

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ,  με την υποστήριξη του Κένταυρου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων…

24 Δεκεμβρίου 2023

Προσέλκυση επενδύσεων στο real estate

  Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, πολιτικού μηχανικού - κατασκευαστή PKK Constructions Ανάπτυξη παρουσιάζει η αγορά ακινήτων…

24 Δεκεμβρίου 2023

Σε ανοδική πορεία το τμήμα στίβου της Νίκης

Σε ανοδική πορεία εξακολουθεί να βρίσκεται το τμήμα στίβου της Νίκης. Οι επιτυχίες στις διάφορες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Γιορτινό τραπέζι από τον Δήμο Βόλου – Αχ.Μπέος “Πάντα δίπλα στον πολίτη” – video

Και φέτος ο Δήμος Βόλου διοργάνωσε τραπέζι αγάπης για τους πολίτες στην πλατεία Αγ. Νικολάου.…

24 Δεκεμβρίου 2023